maandag 29 oktober 2007

De Zuipkaartbox


















Sinds kort kunnen de klanten van het Hoogseizoen een zuipkaart van 33 consumaties winnen. Het enige wat hij of zij moet doen is zuipkaarten kopen en deze, als ze vol zijn, in de Zuipkaartbox deponeren.


"De zuipkaart" bestaat al enkele jaren in het Hoogseizoen. Ze geeft de klanten de mogelijkheid om Jupiler en frisdranken te consumeren aan de prijs van slechts €1.30. Een Zuipkaart kost €15 en is goed voor 11 consumaties. "De Zuipkaartbox" daarentegen is een nieuwe klantendienst die Koen sinds kort heeft bedacht. Als de zuipkaart vol is kan men deze in "De Zuipkaartbox" deponeren. Elke eerste zondag van de maand trekt een onschuldige hand een kaartje uit de box. De winnaar ontvangt dan een zuipkaart van maar liefst 33 consumaties.

In september werd Georgette de eigenaar van de zuipkaart, in oktober was Frank de winnaar. Zondag 4 november weten we wie de volgende gelukkige is.

1 opmerking:

Anoniem zei

Vind nog maar eens een cafébaas die zo'n geste doet voor zijn klanten. Koen, je doet het goed. Ine, mooie blog, je ziet dat je erover nagedacht hebt wat je neerschrijft. Doe zo verder!
Vriendelijke groeten