maandag 29 oktober 2007

The Beauty and the Nerd Party

Vrijdag 19 oktober vond er in het Hoogseizoen "the Beauty and the Nerd Party" plaats. Alle mannen verkleedden zich voor deze gelegenheid als nerd en alle vrouwen als beauty of omgekeerd. Roberto Peroni was de "special guest DJ" nl. Steve Urkel. Later op de avond werden er natuurlijk ook prijzen uitgereikt voor de best verkleden.


Vrijdagavond 19 oktober omstreeks 22h. ving "the Beauty and the Nerd Party " aan. Het feestje is gebaseerd op de reality-reeks "Beauty and the Nerd" op VTM. Hier worden de nerds gekoppeld aan de beauties. Tijdens de uitzendingen moeten ze opdrachten vervullen. Dit zorgt vaak voor hilarische situaties.

Ook in het Hoogseizoen werd er alvast veel gelachen. Tegen 22.30h. begon het volk binnen te stromen. Alle vaste klanten waren weer van de partij. Toen de eerste polonaise uit de boxen klonk kon het feest niet meer op.

Tegen 00.30h. was het uiteindelijk tijd voor de prijsuitreiking. Iedereen die aanwezig was moest stemmen op een nerd en op een beauty. Alle stemmen werden door de juryleden, Koen en Kipi, geteld. Voor de nerds heeft Mark Rijskens de eerste prijs behaald. Voor de beauties was ik vreemd genoeg de gelukkige aangezien ik toch wel als nerd verkleed was. Beiden kregen we een fles champagne.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

och, eens een nerd altijd een nerd

Anoniem zei

zo een beauty als jij ine kan ook niks anders dan winnen,

lieve knuffel
mich

jennifer zei

mooie site ine, ik ben trots op !
Die journalistieke kwaliteiten...dat gaat mijn petje te boven jaja
beauty & the nerd-party was plezant! spijtig dat gij weer met de prijzen zijt gaan lopen :)
toedeloe! jennifer