woensdag 7 november 2007

Peter Janssen wint kaartavond in het hoogseizoen


Het personeel had de gepaste oufit aangetrokken voor Halloween

Peter Janssen werd de winnaar van de jaarlijkse kaartavond in het hoogseizoen en heeft als eerste een prijs mogen uitkiezen. Hij koos dan ook onmiddellijk voor het halfjaarlijks abonnement van KRC Genk.


31 oktober was het Halloween, maar in het hoogseizoen vond ook de jaarlijkse kaartavond plaats. Elk jaar organiseert het garnizoen, carnavalvereniging van het hoogseizoen, samen met de KRC-supportersclub van het hoogseizoen, een kaartavond om wat geld in het laatje te krijgen. De opbrengst wordt dan verdeeld tussen beide verenigingen.

Net zoals ieder jaar waren er weer velen die zin hadden om een paar spelletjes te kaarten. Toch waren er ook nog vele andere klanten die een pintje kwamen drinken. Dit jaar waren er 30 inschrijvingen. Elke deelnemer kaartte tien bomen in het totaal. Na ieder spel trokken de deelnemers een tafelnummer. Aan die tafel moesten ze dan plaatsnemen om de volgende boom te kaarten.

Op het begin van de avond kregen de kaarters, maar ook alle andere klanten de kans om lotjes voor de tombola te kopen. De nummers werden tijdens de pauze getrokken door de onschuldige hand, Sara. Vele prijzen werden uitgereikt. Kilo's aardbeien, peren, appelen, aardappelen, tomaten vlogen de deur uit. Ook konden de deelnemers zuipkaarten voor in de bus naar de voetbal, rekenmachines én zelfs cadeaubonnen voor de brantano winnen. En als je een grote KRC-Genkfan was en veel geluk had, kon je zelfs één seizoen gratis met de bus mee naar de voetbal gaan.

Rond 00.30h. werd de laatste boom gekaart. Nadat alle punten binnen waren , duurde het nog een half uur voordat de winnaar bekend werd. Peter Janssen was de grote winnaar van de jaarlijkse kaartavond en mocht als eerste een prijs uitkiezen. Hij heeft voor het halfjaarlijks abonnement van KRC Genk gekozen. Alle andere deelnemers mochten op hun beurt ook nog iets kiezen uit de overige prijzen. Ze hadden de keuze uit onder meer wijnen, champagne, cadeaubonnen, pyama's, lege CD's, usb-sticks en een weegschaal.

3 opmerkingen:

Nick Vanderheyden zei

woar is den taait daget nog allemoal oem 'tverke ging
alhoewel dees ies oek wel ne schoewene praais

jennifer zei

zet er eens iets van muse op, dan kom ik elke dag kijken en mijn gsm-nummer posten

Frank zei

Goeie boel meisje.........
maar ja.... ik ben dan ook wel gene moelijke hè...