woensdag 31 oktober 2007

Nieuwe specialiteit van het huis: "de belegen plank"

Vanaf volgende maand is "de belegen plank" nieuwe specialiteit van het huis in 't hoogseizoen.


Vanaf 1 november 2007 kan je in café 't hoogseizoen een belegen plank bestellen. Je kan kiezen tussen twee verschillende plankjes. Kies je voor het plankje belegd met kaas, kan je genieten van 6 verschillende kazen nl. Cambozola, Rambolnoten, Chamois d'or, Chaumes, Franse Brie en Pecorino. Ben je toch niet zo een kaasliefhebber, kan je nog altijd kiezen voor drie soorten parmaham. Beiden worden geserveerd met zwart brood en mosterd.

"Met een trappist van de maand of een heerlijk glaasje rode wijn is dit zeker een aanrader" , zegt Koen Geurden, uitbater.

"De belegen plank" wordt aangeboden voor 5 euro.

maandag 29 oktober 2007

De Zuipkaartbox


















Sinds kort kunnen de klanten van het Hoogseizoen een zuipkaart van 33 consumaties winnen. Het enige wat hij of zij moet doen is zuipkaarten kopen en deze, als ze vol zijn, in de Zuipkaartbox deponeren.


"De zuipkaart" bestaat al enkele jaren in het Hoogseizoen. Ze geeft de klanten de mogelijkheid om Jupiler en frisdranken te consumeren aan de prijs van slechts €1.30. Een Zuipkaart kost €15 en is goed voor 11 consumaties. "De Zuipkaartbox" daarentegen is een nieuwe klantendienst die Koen sinds kort heeft bedacht. Als de zuipkaart vol is kan men deze in "De Zuipkaartbox" deponeren. Elke eerste zondag van de maand trekt een onschuldige hand een kaartje uit de box. De winnaar ontvangt dan een zuipkaart van maar liefst 33 consumaties.

In september werd Georgette de eigenaar van de zuipkaart, in oktober was Frank de winnaar. Zondag 4 november weten we wie de volgende gelukkige is.

The Beauty and the Nerd Party

Vrijdag 19 oktober vond er in het Hoogseizoen "the Beauty and the Nerd Party" plaats. Alle mannen verkleedden zich voor deze gelegenheid als nerd en alle vrouwen als beauty of omgekeerd. Roberto Peroni was de "special guest DJ" nl. Steve Urkel. Later op de avond werden er natuurlijk ook prijzen uitgereikt voor de best verkleden.


Vrijdagavond 19 oktober omstreeks 22h. ving "the Beauty and the Nerd Party " aan. Het feestje is gebaseerd op de reality-reeks "Beauty and the Nerd" op VTM. Hier worden de nerds gekoppeld aan de beauties. Tijdens de uitzendingen moeten ze opdrachten vervullen. Dit zorgt vaak voor hilarische situaties.

Ook in het Hoogseizoen werd er alvast veel gelachen. Tegen 22.30h. begon het volk binnen te stromen. Alle vaste klanten waren weer van de partij. Toen de eerste polonaise uit de boxen klonk kon het feest niet meer op.

Tegen 00.30h. was het uiteindelijk tijd voor de prijsuitreiking. Iedereen die aanwezig was moest stemmen op een nerd en op een beauty. Alle stemmen werden door de juryleden, Koen en Kipi, geteld. Voor de nerds heeft Mark Rijskens de eerste prijs behaald. Voor de beauties was ik vreemd genoeg de gelukkige aangezien ik toch wel als nerd verkleed was. Beiden kregen we een fles champagne.

dinsdag 16 oktober 2007

Café "Het Hoogseizoen" in Genk


Beste lezers,

De komende 3 maanden ga ik jullie alle nieuwtjes vertellen over café "Het Hoogseizoen" in Genk. Mijn papa is 13 jaar eigenaar geweest van het café en heeft het eind vorig jaar overgegeven. De nieuwe eigenaar is een goede vriend van mij, Koen Geurden. Er is altijd wel iets te beleven. Dit is dan ook de reden waarom ik dit onderwerp heb gekozen om over te bloggen.

Na zijn 4 voorgangers heeft Koen eindelijk het besluit genomen om "Het Hoogseizoen" over te nemen. Na lang getwijfeld te hebben om de naam al dan niet te veranderen naar "Het Verschil" heeft hij toch "Het Hoogseizoen" behouden.

Café "Het Hoogseizoen" is iedere dag open vanaf 16h. en in het weekend om 15h. met dinsdag als sluitingsdag.