dinsdag 20 november 2007

Vlaamse nostalgie in 't Hoogseizoen

Vrijdag 16 november vond er een "Vlaamse avond" plaats in 't Hoogseizoen in Genk. De juiste muziek en de Vlaamse pensen zorgden al snel voor een echt Vlaamse gevoel.


Omstreeks 22h. ving de enige echte "Vlaamse party" aan in 't Hoogseizoen. De vele Vlaamse leeuwen tegen de muren zorgden al onmiddellijk voor de juiste sfeer. Ook gaven de zwarte en witte pensen blijk van onze bourgondische oorsprong. Oude hits van artiesten zoals Will Tura, Isabelle A en Johan Verminnen gaven velen een heerlijk gevoel van nostalgie. Onder het mom van de leuze "eendracht maakt macht" draaide de DJ toch ook enkele franstalige hits. Deze avond was duidelijk niet gebaseerd op het politieke gekibbel rond de onderhandelingstafel.

Hoewel Koen de best verklede boer of boerin een gratis zuipkaart had beloofd, kwam niemand verkleed naar het feestje. Dit was echter geen domper op de feestvreugde. Ook zonder die zuipkaart werden er genoeg pintjes gedronken waardoor de avond in gezelligheid eindigde.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind het wel leuk dat de Belgen nog af en toe zo'n avond organiseren. Kwestie van je af en toe eens Belg te voelen in plaats van een Europeaan tussen al die grote continenten.

Proud to be a Belgian.

Greetzies,

jennifer zei

ik ga een paar foto's verscheuren, want die leeuwen in die kooi staan me niet zo aan. Om middernacht brandt een lichtje in mij, jaja daar gaat ze, zoveel schoonheid heb ik nog nooit gezien. Fun fun fun!

Anoniem zei

Hey ine,

Super super super!!!!!!

Groetjes

Anoniem zei

Het hoogseizoen dat is tenminste een café.
Bij hakketakke altijd als laatste open!!!!