woensdag 7 november 2007

Uitstap kerstmarkt en winterland

15 december 2007 organiseert Koen een daguitstap naar de kerstmarkt in Valkenburg en naar winterland in Maastricht.


Om de kerstsfeer op te snuiven gaan we 15 december met zijn allen naar de kerstmarkt in Valkenburg. Hiervoor zal een bus ingezet worden om 12.30h. De inschrijving kost 10 euro per persoon. De voorwaarde is wel dat er minstens 30 inschrijvingen zijn. De markt bevindt zich in de grotten van Valkenburg. Je krijgt er de kans om enkele souvenirs te kopen, een drankje of hapje te nuttigen of simpelweg te genieten van de gezellige kerstsfeer.


Omstreeks 18h. rijden we door naar Maastricht. Daar bezoeken we Winterland op het Vrijthof. Hier zullen we eerst een hapje eten. Hierna krijg je de kans om souvenirs te kopen en gezellig rond te wandelen in deze kleine stad. Als je zin hebt kan je zelfs een ritje in het reuzenrad maken en van het uitzicht genieten. Ben je eerder in een sportieve bui kan je altijd een paar rondjes schaatsen op de schaatsbaan die zich in het midden van Winterland bevindt. Natuurlijk kan je ook gewoon een drankje consumeren in de ambiance-tent naast de schaatsbaan.

Om 22.30h. vertrekken we met zijn allen terug naar het hoogseizoen. Degene die willen kunnen hier nog gezellig napraten.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een leuk idee, ik ga zeker mee! Ondertussen zijn er al rond de 30 inschrijvingen en met de toffe mensen uit 't Hoogseizoen belooft het een leuke dag te worden! Ik zal nog laten weten hoe het echt geweest is tegen dan.

jennifer zei

ik hoop dat raf meekomt
Mooie site ine, goed opgebouwd, schonen uitleg bij alles, ikzelf kon het niet beter doen
maar ge weet nooit natuurlijk ;)