vrijdag 16 november 2007

'T Hoogseizoen past menukaart aan

Vanaf 1 november kunnen de klanten van 't Hoogseizoen genieten van enkele nieuwigheden op de menukaart. Als compensatie verdwijnen er wel wat oude gerechten en drankjes.

Sinds enkele weken heeft Koen Geurden, uitbater, zijn menukaart aangepast. De zomerse dranken zoals de Sangria met vers fruit en de kriek van het vat zullen niet meer te verkrijgen zijn tot de volgende lente. Wel kunnen de klanten nu genieten van een aantal winterse dranken zoals de heerlijke Corsendonk Christmas en de Dubbel Palm.

Ook verdwijnen er een paar gerechten van de kaart, zoals de pizza van het huis en het broodje gehakt. In de plaats hiervan biedt Koen nu gemengde warme hapjes en hamburgers aan. Ook zijn er sinds kort verschillende dagsoepen te verkrijgen. Dit varieert van uiensoep tot goulashsoep.

"Tot nu toe is de verkoop al een groot succes. De dingen die ik geschrapt heb werden simpelweg niet genoeg verkocht. Ik ben ook nog jong en wil nu zoveel mogelijk uitproberen zodat ik weet wat de klanten verwachten en wat me het meeste opbrengt natuurlijk, " zegt Koen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

De bicky burger en de soepen zijn zeker aan te raden, de rest moet ik nog proberen. Ine, ge zet dat hier op een leuke manier uiteen, ik vind uw blog echt goed! Mooi verwoord, alle onderwerpen komen aan bod en op deze manier krijgt 't Hoogseizoen een goede naam ;-)

Anoniem zei

Ik ben zelf van Kuringen en heb wel eens zin om af te komen naar Genk om dit café eens op te zoeken. Een blog kan misschien wel een taak zijn voor school, maar zorgt ergens ook voor gratis publiciteit! Top!

jennifer zei

spijtig dat er geen chinees is, ik vind dat eigenlijk echt niet normaal dat dit gerecht niet te verkrijgen is in 't Hoogseizoen. Voor de rest geen verdere bemerkingen, alles ziet er tip topjes in orde uit.

Koen zei

Ik vind het zeker en vast een leuke blog.Alles wordt netjes en duidelijk uitgelegd. Zeker ook positieve reclame voor 't Hoogseizoen. Zeker de moeite waard om deze blog ééns bezocht te hebben.

Koen